Primarul Capitalei Nicuşor Dan a avut o întrevedere cu ambasadorul Japoniei în România Hiroshi Ueda, la finalul mandatului diplomatului străin. Edilul a transmis că apreciază eforturile pe care acesta le-a depus pentru consolidarea relaţiilor economice cu municipiul şi că Japonia este un investitor important în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„La finalul mandatului de ambasador al Japoniei în România, ţin să-i mulţumesc domnului Hiroshi Ueda pentru buna colaborare pe care am avut-o în aceşti ani şi pentru implicarea sa în promovarea valorilor noastre comune: democraţie, libertate, respectarea statului de drept. Am avut onoarea să primesc vizita domnului Ambasador la Primăria Municipiului Bucureşti şi să particip la Sărbătoarea Florii de Cireş din Parcul Herăstrău şi de fiecare dată întâlnirea a fost remarcabilă şi fructuoasă”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Edilul general a adăugat că apreciază eforturile depuse în timpul mandatului ambasadorului Japoniei la Bucureşti pentru întărirea relaţiilor economice cu oraşul nostru.

„Japonia este un investitor important în Bucureşti, iar asta se datorează în bună măsură demersurilor diplomatice. Sper să ne revedem în viitor şi să revină cu plăcere în oraşul nostru”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.