Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I se vor redeschide pentru public în luna mai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cele patru pavilioane Expoflora cu flori exotice din Parcul Regele Mihai I se vor redeschide pentru public în luna mai. Bucureştenii şi turiştii vor putea admira plante de colecţie din zone cu o floră diferită de cea din ţara noastră, precum Marea Mediterană, Indochina, Caraibe sau Oceania”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
 
El a mai spus că persoanele pasionate de floricultură, colecţionarii de exemplare spectaculoase, cei care doresc să prezinte în cadrul expoziţiei o plantă mai deosebită din propria cultură, se pot înscrie la proiectul „Steward 2024”, organizat de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti.

„Cei care doresc să se înscrie la selecţia de exponate, o pot face prin intermediul paginii de Facebook a ALPAB: https://www.facebook.com/p/Administra%C5%A3ia-Lacuri-Parcuri-%C5%9Fi-Agrement-Bucure%C5%9Fti-100083588311335/?locale=hi_IN”, a completat Dan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.