Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că sunt doi ofertanţi interesaţi de achiziţia serviciilor de consultanţă pentru elaborarea strategiei de management integrat al deşeurilor în Bucureşti, până în 2033.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Avem doi ofertanţi interesaţi de achiziţia serviciilor de consultanţă pentru elaborarea strategiei de management integrat al deşeurilor în Bucureşti, până în 2033. Totodată, ei şi-au exprimat interesul şi pentru revizuirea strategiei de dezvoltare şi funcţionare pe termen mediu şi lung a serviciului de salubrizare, precum şi a regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.

Edilul general a mai spus că va fi realizată o prioritzare, cu ajutorul acestei strategii, a obiectivelor de investiţii necesare pentru un sistem integrat de management al deşeurilor şi vor fi estimate costurile.

„Tot acest proces se va derula în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Gestionarea Integrată a Deşeurilor Municipale în Bucureşti”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.