Preşedintele Senatului, liderul PNL Nicolae Ciucă, afirmă că primul drum expres din România, care asigură conectarea regiunii Olteniei cu Coridorul IV Pan-European, se extinde acum cu încă un tronson care adaugă 31,7 kilometri celor 40 deja existenţi, fiind ”reuşita unui constructor român, care a demonstrat seriozitate şi eficienţă în acest contract”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Primul drum expres din România se extinde acum cu încă un tronson care adaugă 31,7 kilometri celor 40 deja existenţi. Este reuşita unui constructor român, care a demonstrat seriozitate şi eficienţă în acest contract. Investiţiile statului în economie sunt un vector important de dezvoltare, care ajută mediul de afaceri să fie profitabil şi să conserve locurile de muncă, iar cetăţenilor le oferă proiecte publice care contribuie la creşterea calităţii vieţii”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook. 
 
Preşedintele PNL precizează că, ”pentru transportatori, DEx12 – aşa cum va arăta în forma sa finală – va reprezenta costuri mai mici, timp mai scurt şi conectivitate mai facilă între Craiova şi Piteşti”.
 
”Drumul asigură conectarea regiunii Olteniei cu Coridorul IV Pan-European şi este una dintre piesele importante ale hărţii infrastructurii de transport a României. Un drum de mare viteză este întotdeauna de interes pentru investitori, oferind posibilitatea unui transport rapid. Astfel, judeţele care sunt traversate de o autostradă sau un drum expres vor intra automat într-o spirală a dezvoltării pentru următorii ani”, completează Ciucă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.