Mai multe persoane aşteaptă, joi seară, la Punctul de Trecere a Frontiere Sighetu Marmaţiei pentru a trece în Ucraina, însă documentele nu pot fi prelucrate din cauză că partea ucraineană nu este alimentată cu electricitate. Prefectura Maramureş anunţă că oamenii vor primi sandwich-uri şi ceai cald, iar cei care doresc pot beneficia de cazare în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectura Maramureş a anunţat că în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei se află mai multe persoane care doresc să se deplaseze în Ucraina.
 
”Acestea nu pot ieşi din ţara noastră, deoarece punctul de trecere a frontierei din Ucraina nu este alimentat cu energie electrică şi nu se pot prelucra în sistem documentele de călătorie. În urma intervenţiei prefectului Rudolf Stauder, persoanele aflate în Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei vor primi de la autorităţile române sandwich-uri şi ceai cald”, a precizat sursa citată.
 
De asemenea, până la rezolvarea problemelor de alimentare cu energie electrică din frontiera ucraineană, persoanelor care doresc li se oferă găzduire în spaţii de cazare din zonă, unde vor fi transportaţi de către pompierii militari, însoţiţi de voluntari şi traducători, a mai transmis Prefectura.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.