Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr a vorbit marţi cu ministrul ucrainean al apărării, Rustem Umerov, el afirmând că l-a asigurat pe omologul său că România continuă să susţină Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am avut, astăzi, o discuţie foarte bună cu ministrul ucrainean al apărării, Rustem Umerov. L-am asigurat pe omologul meu că România continuă să susţină Ucraina şi rămâne angajată atât în cadrul misiunii Uniunii Europene EUMAM Ucraina, cât şi în cadrul operaţiei INTERFLEX a Marii Britanii”, a transmis ministrul Apărării pe Facebook. 
 
Ministrul mai spune că au discutat şi despre măsurile concrete privind consolidarea cooperării bilaterale în domeniul apărării, cu accent pe importanţa pregătirii piloţilor români şi ucraineni în cadrul Centrului European de Instruire F-16 din România.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.