Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, anunţă că a găsit soluţia tehnică pentru ca, în cazul în care există diferenţe de notare la grile, la evaluarea naţională, platforma de evaluare digitalizată să semnaleze asta evaluatorilor, pentru a reveni asupra grilelor respective şi a remedia. ”Procesul de digitalizare trebuie să continue şi facem totul pentru a-l îmbunătăţi”, spune ministrul Educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am găsit soluţia tehnică pentru ca, în cazul în care există diferenţe de notare la grile, la evaluarea naţională, platforma de evaluare digitalizată să semnaleze asta evaluatorilor, pentru a reveni asupra grilelor respective şi a remedia”, a scris duminică pe Facebook Ligia Deca.

Ministrul Educaţiei precizează că, ”pentru o evaluare cât mai uniformă, în fiecare zi în care se vor susţine probe scrise, colegii de la Ministerul Educaţiei vor face şedinţe de instruire cu evaluatorii de la examenele naţionale, folosindu-se baremul specific fiecărei probe!”. 

”Procesul de digitalizare trebuie să continue şi facem totul pentru a-l îmbunătăţi”, mai spune Ligia Deca.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.