Numărul celor care protestează în municipiul Sibiu a depăşit trei mii, oamenii mărşăluind pe străzile oraşului, într-un traseu de aproximativ cinci kilometri. Şi la Iaşi protestează peste o mie de oameni, iar la Cluj-Napoca cinci sute de persoane s-au strâns în centrul oraşului, în ciuda ploii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul celor care protestează în municipiul Sibiu a trecut de trei mii. Oamenii au pornit în marş pe străzile din oraş, pe un traseu de circa cinci kilometri, urmat şi la protestele din luna februarie.

Oamenii scandează lozinci împotriva Guvernului, a PSD, a lui Liviu Dragnea, dar şi a lui Călin Popescu Tăriceanu. În plus, manifestanţii cer alegeri anticipate.

Peste o mie de oameni protestează şi la Iaşi, în centrul oraşului, manifestanţii scandând lozinci împotriva PSD şi a Guvernului Tudose.
Oamenii s-au adunat în Piaţa Unirii din Iaşi începând cu ora 18.00, având steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene.

Protestatarii scandează "PSD, ciuma roşie", "Hoţii, Hoţii", "Legile voastre, nişte dezastre" şi "Jos, jos jos, Guvernul mincinos". Pe pancarte se poate citi, printre altele, "Demisia","Terminăm ce-am început în 89" şi "Vrem la guvernare doar pe cei fără dosare".

Oamenii continuă să vină în Piaţa Unirii.

La Buzău, 70-80 de persoane strigă “Demisia, Demisia” şi “Guvern de hoţi şi de mafioţi” flueră şi suflă în vuvuzele. Manifestanţii au pancarte cu “Ruşine”, “Statul de drept rezistă” şi “Toţi pentru justiţie”.

Aproximativ 200 de oameni s-au adunat şi în Piaţa Libertăţii din Timişoara pentru a protesta faţă de deciziile Guvernului privind legile Justiţiei şi modificarea Codului Fiscal.

Dacă până acum protestul avea loc în Piaţa Victoriei, pe platoul din faţa Operei, acum, acesta s-a mutat în Piaţa Libertăţii, o altă piaţă care face parte din centrul oraşului.

Pentru că afară plouă, oamenii au venit cu umbrele la protest. Cei care şi-au uitat acasă umbrelele, au primit pelerine de ploaie din partea organizatorilor.

Unii dintre ei poartă pancarte, însă cei mai mulţi au venit cu vuvuzele. Protestul de la Timişoara a început după ora 19.00.

La Cluj-Napoca, circa cinci sute de persoane au ieşit în ploaie şi scandează lozinci împotriva Guvernului, în ciuda ploii. 

În zeci de oraşe din ţară se protrestează la ora transmiterii acestei ştiri, oamenii continuând să se alăture protestatarilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.