Descentralizarea direcţiilor judeţene de familie şi tineret reprezintă unul dintre subiectele principale dezbătute intens, miercuri, la lucrările Adunării Generale ale Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, a anunţat ministra Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero. Ea a adăugat că i-a rugat pe cei prezenţi la întrevedere să susţină ministerul în în campania de combatere a consumului de droguri, care va începe din data de 4 aprilie şi se va desfăşura în toate cele 20 de oraşe universitare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am discutat cu preşedinţii tuturor Consiliilor Judeţene din ţară despre modul concret în care vor prelua aceste structuri, atât în ceea ce priveşte activitatea şi personalul, cât şi patrimoniul. Le-am spus celor prezenţi că am toată deschiderea şi le ofer tot sprijinul meu pentru ca descentralizarea acestor structuri să aibă loc cât mai repede şi cât mai lin posibil. De asemenea, le-am mulţumit pentru implicare preşedinţilor de Consilii Judeţene, care au făcut eforturi pentru implementarea Garanţiei pentru Drepturile Copilului - fie că vorbim de depunerea de proiecte pentru construcţia centrelor de zi prin PNRR, extinderea programului de masă caldă în şcoli sau transportul şcolar”, a scris Natalia Intotero, miercuri pe Facebook.
 
Ea a mai anunţat că i-a rugat pe cei prezenţi „să ne susţină în campania de combatere a consumului de droguri, care va începe din data de 4 aprilie şi se va desfăşura în toate cele 20 de oraşe universitare”.
 
„Sunt multe lucruri de făcut în toată ţara, dar pentru a avea realizări e nevoie de o strânsă colaborare între autorităţile locale şi cele centrale. Mulţumesc Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România pentru invitaţia la acest eveniment extrem de important şi asigur acest for de toată deschiderea şi susţinerea mea”, a completat Intotero.
 
La lucrările Adunării Generale ale Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România au mai participat ministra Educaţiei Ligia Deca, ministrul Dezvoltării Adrian Veştea şi ministrul Finanţelor Marcel Boloş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.