Poliţiştii din Ilfov anunţă că, sâmbătă, au primit mandate de arestare preventivă alţi doi suspecţi din dosarul care vizează furtul unui pistol şi al muniţiei aferente şi al unor bijuterii dintr-o locuinţă din oraşul Voluntari. Unul dintre suspecţi se află în arest, în timp ce pe numele celuilalt mandatul a fost emis în lipsă, el sustrăgându-se cercetărilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În continuarea activităţilor procedurale desfăşurate, la data de 02 februarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au desfăşurat 2 percheziţii la domiciliile a 2 persoane, în cadrul dosarului penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. La sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Ilfov a fost condus un bărbat, de 23 de ani, pentru cercetări, iar ulterior, acesta a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria  Buftea, care a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi cu privire la dispunerea de măsuri preventive, atât faţă de bărbatul de 23 de ani, cât şi în lipsă, faţă de un alt bărbat, de 19 ani. Astăzi, 03 februarie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, faţă de bărbatul de 23 de ani, precum şi arestarea preventivă în lipsă, faţa de bărbatul de 19 ani”, anunţă, sâmbătă după amiază, Poliţia judeţeană Ilfov.
Furtul a avut loc în 6 ianuarie, dintr-o locuinţă din oraşul Voluntari. În 30 ianuarie, arma şi cartuşele au fost descoperite într-un lac, fiind scoase de acolo cu ajutorul scafandrilor. În acelaşi dosar mai este cercetat, în stare de arest, un bărbat în vârstă de 24 de ani, suspectat că a luat parte şi la alte furturi din locuinţe produse în localităţi de pe raza judeţului Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.