Herman Berkovits, medic specialist pediatru şi medic personal al premierului israelian şi Cătălin Badiu, medic specialist în chirurgie cardiovasculară la Spitalul Universitar şi la Spitalul Monza, au primit titlul de cetăţean de onoare al municipiului Bucureşti, potrivit unor proiecte de hotărâre aprobate, miercuri, de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt două personalităţi din lumea medicală, doi medici care au evoluat extraordinar în străinătate, dar care niciodată nu şi-au uitat ţara şi care constant vin în România pentru a-i trata pe copiii sau adulţii din ţara noastră”, a afirmat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Herman Berkovits, medic specialist pediatru, este, în prezent, medicul personal al prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, şi conduce propria clinică de medicină pediatrică şi generală în Ierusalim.

Cătălin Badiu a urmat cursurile Facultăţii de Medicină în Germania şi este medic specialist în chirurgie cardiovasculară, având o supra-specializare în Terapie intensivă în chirurgia cardiacă. După 20 de ani petrecuţi în Germania, Badiu s-a întors în România, iar în prezent este medic la Spitalul Universitar de Urgenţă şi la Spitalul Monza. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.