Executivul a aprobat, joi, alocarea sumei totale în valoare de 180.500 lei, din bugetul Ministerului Apărării Naţionale pe anul 2024, pentru finanţarea cheltuielilor aferente organizării şi desfăşurării în România a Conferinţei ştiinţifice internaţionale cu tema „Alianţa Nord-Atlantică-75 de ani de apărare comună, semnificaţii istorice şi lecţii învăţate” şi a Simpozionului „Rolul şi contribuţia Armatei României la eforturile de integrare în Alianţa Nord-Atlantică”, la Bucureşti, în perioada 1-5 aprilie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Guvernul a adoptat, în acest sens, hotărârea privind aprobarea normativelor de cheltuieli aferente organizării şi desfăşurării în România a Conferinţei ştiinţifice internaţionale cu tema „Alianţa Nord-Atlantică-75 de ani de apărare comună. Semnificaţii istorice şi lecţii învăţate” şi a Simpozionului „Rolul şi contribuţia Armatei României la eforturile de integrare în Alianţa Nord-Atlantică", în perioada 1-5 aprilie 2024.

Potrivit devizului estimativ, suma va acoperi cheltuielile de cazare, de masă, trataţii, organizarea dineu oficial, cadouri, materiale informative şi de lucru, materiale promoţionale, vizite la obiective turistice, cheltuieli servicii de traducere, mai precizează comunicatul de presă al Executivului.

De asemenea, a fost aprobată desfăşurarea acestor activităţi cu un număr de 80 de participanţi, din care 30 vor fi invitaţi din străinătate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.