Executivul a aprobat, hotărârea de Guvern privind aprobarea modalităţii de decontare a cheltuielilor de transport, pentru funcţionarii publici şi personalul contractual din cadrul familiei ocupaţionale „Administraţie” din aparatul de specialitate al primarilor comunelor şi al instituţiilor şi serviciilor publice de interes local, înfiinţate în subordinea, coordonarea sau sub autoritatea consiliilor locale din comune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin acest act normativ este dată posibilitatea autorităţilor locale să prevadă în bugetele proprii sume destinate decontării cheltuielilor cu efectuarea navetei funcţionarilor publici şi personalului contractual din aparatul de specialitate a primarului, arată comunicatul de presă al Executivului.

Aceasta măsură a fost necesară întrucât, la nivelul comunelor, este dificilă angajarea personalului din cauza cheltuielilor pe care le generează deplasarea angajaţilor, mai spune sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.