Primarul Capitalei, Gabriela Firea, spune despre criticile pe care membrii PNL le-au adus bugetului municipalităţii, care au susţinut că acesta este ”o încropeală” şi o ”adunătură de obiective haotice”, că sunt nişte atacuri ce reprezintă "un exerciţiu de ipocrizie şi policianism” şi "o încercare disperată a unor politicieni de a arunca noroi asupra unei administraţii” şi declară că PNL a lăsat, după mandat, "dezastru” la Primăria Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Aceste atacuri reprezintă un exerciţiu de ipocrizie şi politicianism, o încercare disperată a unor politicieni care nu au nici măcar o vagă idee despre cum se întocmeşte un buget de a arunca noroi asupra unei administraţii care se încăpăţânează să performeze în ciuda nenumăratelor piedici şi calomnii cu care se confruntă”, susţine Gabriela Firea.

Primarul general aminteşte că la conducerea Primăriei Capitalei s-au aflat PNL şi PDL, care sunt responsabili pentru faptul că în Bucureşti nu s-a făcut nimic concret şi că multe proiecte de investiţii au fost blocate.

"Atunci când am preluat mandatul de primar general, am găsit dezastru la Primăria Capitalei: PNL a lăsat în urmă datorii imense, subvenţii neplătite şi şantiere incremenite luni de zile. Tot PNL a contribuit din plin şi la dezastrul din cele două regii ale Municipalităţii, RADET şi RATB, prin căpuşarea lor şi prin susţinerea unui management neperformant”, mai spune Firea.

Aceasta susţine că prin proiectele pe care le-a propus spre aprobare Consiliului General administraşia a fost deblocată.

Liberalii au criticat, vineri, bugetul Primăriei Capitalei pe anul 2017, despre care au spus că este ”o încropeală” şi o ”adunătură de obiective haotice”, care arată clar că nu există o viziune în spate, ci doar ”un mod de a conduce Bucureştiul pompieristic”, afirmând că seamănă cu un buget făcut de Pache Protopopescu în secolul XIX, fără indicatori de performanţă, fără să vizeze eficienţa sau să susţină dezvoltarea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.