Femeia înregistrată în timp ce agresa copii, într-un centru privat din Popeşti Leordeni, a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Referitor la dosarul de urmărire penală, în care poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Popeşti Leordeni efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă, revenim cu următoarele precizări: Femeia de 24 de ani a fost prezentată astăzi, 23 februarie a.c. procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, faţă de aceasta”, anunţă vineri IPJ Ilfov.
Poliţiştii din Ilfov au reţinut-o  joi pe femeie, ea fiind acuzată de comiterea a zece infracţiuni de purtare abuzivă, dar şi de rele tratamente aplicate minorului.
 
Ea a fost înregistrată în timp ce îi bătea pe cei mici, ţipa la ei, îi traumatiza şi îi pedepsea, cazul fiind relatat de Pro TV.
„Începe să spui lunile anului, eu nu te aud. Tu joacă-te cu nervii mei, că dacă intri pe mâinile mele, ţi-o iei rău de tot. Stai cum trebuie pe scaun”, ”Dacă te mai ridici de pe scaunul asta, te rup!”, „Băi, vă crăp capul astăzi. Mă, dobitocul pământului, unde trebuie să stai tu? Dacă trebuie să stai lângă fată, unde trebuie să stai? Pune mâinile la spate că-ţi dau cu telefonul ăsta în cap de vezi stele verzi. Dacă îţi mai aud gura, mototolesc foaia asta şi ţi-o dau să o mănânci”, sunt câteva dintre formulele cu care femeia li se adresează copiilor în cele patru ore în care, conform Pro TV,  femeia nu s-a oprit o clipă din jigniri şi ameninţări.
Conform jurnaliştilor Pro TV,  unitatea nu face parte din reţeaua şcolară a Ministerului Educaţiei.
După demararea anchetei, activitatea societăţii pe numele căreia funcţiona centrul a fost suspendată, firma fiind amendată cu 30.000 de lei, pentru nedeţinerea analizei de risc la securitate fizică şi activitate economica cu numerar fară a deţine casă de marcat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.