Executivul a aprobat, joi, scoaterea din rezervele de stat şi acordarea ca ajutoare umanitare de urgenţă a unor materiale de construcţii în vederea ajutorării persoanelor afectate şi reconstruirea locuinţelor acestora, distruse de incendiile produse în comuna Cislău, satul Bărăşti, judeţul Buzău, respectiv în municipiul Craiova, judeţul Dolj. Ajutorul se ridică la o valoare totală de 37.489,75 lei, cu TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Guvernul a aprobat hotărârea  privind trecerea unor părţi de imobile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, constituite din construcţii şi amenajări la terenuri, situate în judeţele Galaţi, Ilfov, Bacău, Brăila, Gorj, Dolj, Călăraşi, Ialomiţa şi municipiul Bucureşti din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia, în vederea scoaterii din funcţiune şi casării şi modificarea anexei nr. 4 la Hotărârea Guvernului nr. 1705/2006 pentru aprobarea inventarului centralizat al bunurilor din domeniul public al statului, potrivit comunicatului de presă al Executivului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.