Dintre cei 3.241 elevi din judeţul Vaslui care s-au prezentat la examen, 2.146 au reuşit să obţină medii peste 5.00, respectiv 66,2 la sută. Opt elevi au obţinut media 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Opt elevi din judeţul Vaslui au obţinut medii maxime. Printre aceştia se numără şi o elevă de la şcoala generală din satul Stănileşti. Ceilalţi absolvenţi de clasa a VIII-a cu medii de 10.00 provin de la şcoli din Vaslui, Huşi şi Bârlad. Doi candidaţi au primit media 1. 

19 elevi s-au prezentat la proba de română, dar au absentat la cea de matematică, considerând probabil că nu au nici o şansă să promoveze examenul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De altfel, din cei 19 elevi absenţi la a doua probă doar unul a obţinut peste 5.00 la disciplina română.

Dintre cei 3.241 elevi din judeţul Vaslui care s-au prezentat la examen, 2.146 au reuşit să obţină medii peste 5.00, respectiv 66,2 la sută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.