Trei tineri, cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru tentativă de omor, după ce au agresat în trafic un şofer, în Craiova, iar unul dintre ei a fost prins la graniţă în timp ce încerca să fugă din ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a transmis, miercuri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii şi procurorii au continuat cercetările în urma agresiunii din data de 12 ianuarie, cînd un bărbat de 36 de ani, din Craiova, a fost rănit.
 
“Trei tineri din municipiul Craiova sunt bănuiţi că în seara zilei de 12 ianuarie, în urma unui conflict în trafic, ar fi lovit cu autoturismul în care se aflau autoturismul persoanei vătămate, iar după impact i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri, provocându-i plăgi tăiate şi/sau despicate la nivelul capului şi corpului. După eveniment, cei trei au părăsit locul producerii faptei, sustrăgându-se cercetărilor.  O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a desfăşurat activităţi complexe pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, precum şi identificarea tuturor persoanelor implicate”, a anunţat IPJ Dolj.
 
Sursa citată a precizat că în noaptea de 17 ianuarie, un tânăr de 25 de ani, din municipiul Craiova, a fost preluat de poliţişti din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier 1, acesta încercând să părăsească teritoriul României.
 
De asemenea, tot marţi, a fost pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost găsiţi şi ceilalţi doi tineri, de 25 şi 28 de ani, care se sustrăgeau cercetărilor, precum şi autoturismul folosit în seara de 12 ianuarie.
 
Cei trei tineri au fost conduşi la audieri, fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor. Ei au fost prezentaţi, miercuri, Tribunalului Dolj, care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.