Doi bărbaţi au fost reţinuţi de către poliţiştii din Bucureşti după ce au fost prinşi transportând peste 197.000 de ţigări de contrabandă în compartimente create în interiorul unei autoutilitare. De asemenea, în acest dosar poliţiştii au făcut percheziţii la o adresă din Sectorul 5, de unde au ridicat peste un milion de ţigări de contrabandă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, marţi seară, în urma unui control al poliţiştilor ai Direcţiei Generale de Poliţie Bucureşti - Serviciul de  Investigare a Criminalităţii Economice Sector 3, doi bărbaţi, de 55 şi, respectiv, 31 de ani, tată şi fiu, au fost depistaţi în trafic transportând peste 197.000 de ţigări de contrabandă. Potrivit poliţiştilor, autoutilitara avea modificări interioare, mai exact au fost create compartimente ascunse în care au fost puse ţigările. Poliţiştii au confiscat şi suma de 4.000 de lei găsită la unul dintre bărbaţi.

De asemenea, în acest dosar poliţiştii au făcut percheziţii la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei, de au ridicat peste 1.000.000 de ţigări de contrabandă, prejudiciul fiind estimat la 720.000 de lei.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 3, pentru contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal a cantităţii de mai mult de 10.000 de ţigarete, urmând ca cei doi bărbaţi să fie duşi în instanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.