Fostul fotbalist Daniel Prodan a primit, postmortem, Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, cea mai înaltă distincţie a Armatei, a anunţat, vineri, ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul a scris pe pagina sa de Facebook că i-a conferit fostului fotbalist, postmortem, Emblema de Onoare a Armatei Române în semn de apreciere pentru rezultatele din cariera sa sportivă atât în cadrul clubului sportiv militar cât şi performanţele la echipa naţională a României .

„În semn de îndreptăţită apreciere pentru rezultatele obţinute în cariera sa sportivă în cadrul clubului militar, dar şi pentru a onora performanţele de excepţie înregistrate ca titular al reprezentativei României la campionatele mondial şi european de fotbal, pentru întreg prestigiul adus Armatei române, am conferit, astăzi, postmortem, lui Daniel Prodan, Emblema de Onoare a Armatei Române, cu însemn de pace. Îmi exprim speranţa că vestea va aduce şi alinare familiei îndoliate”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

Daniel Prodan, în vârstă de 44 de ani, a murit miercuri, în locuinţa sa din Voluntari, după ce a suferit un infarct.

Înmormântarea este programată să aibă loc sâmbătă, la ora 13.00, la cimitirul Sfântul Nicolae din Pipera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.