Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) a anunţat, marţi, că suspendă acordarea audienţelor şi relaţiile directe cu publicul pe perioada stării de urgenţă. "Recomandăm ca doar în cazuri de urgenţă şi dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituţiei, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările şi interacţiunea cu alte persoane", a transmis instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Conducerea CNAS a decis suspendarea audienţelor şi a relaţiilor directe cu publicul pentru a preveni răspândirea infectării cu coronavirus. Măsura de suspendare a audienţelor la sediul instituţiei va fi aplicată în toate casele de asigurări de sănătate teritoriale, cu posibilitatea ca, în funcţie de evoluţia situaţiei să fie luate noi decizii", se arată într-un comunicat de presă transmis de instituţie.

Pentru ca activitatea de relaţii cu publicul să nu aibă de suferit, în contextul în care se va desfăşura cu precădere prin telefon, poştă sau poştă electronică, se va asigura personalul necesar care să răspundă solicitărilor primite.

"Recomandăm ca doar în cazuri de urgenţă şi dacă nu există o altă variantă de transmitere a documentelor, acestea sa fie depuse la registratura instituţiei, pentru a limita astfel cât mai mult deplasările şi interacţiunea cu alte persoane", arată sursa citată.

Cetăţenii care doresc să obţină informaţii sau să sesizeze diferite aspecte din sfera de competenţă a Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate ne pot contacta la numerele de tel. 0372309262 sau  0372309182 sau pe e-mail: relpubl1@casan.ro.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.