Traficul pe DN 2A Hârşova - Ovidiu a fost redeschis pentru toate categoriile de autovehicule, fără restricţii de tonaj, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). Miercuri seară, pe acest drum fusese instituită restricţie pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, din cauza ninsorii viscolite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit CNAIR, în urma intervenţiei drumarilor de la DRDP Constanţa, circulaţia rutieră pe DN 2A Hârşova - Ovidiu a fost redeschisă pentru toate categoriile de autovehicule, fără restricţii de tonaj.

Din cauza ninsorii viscolite, pe acest sector de drum, s-a instituit, miercuri seară, restricţie de tonaj pentru autovehiculele cu sarcina maximă admisă mai mare de 7,5 tone. Măsura a fost instituită îndeosebi pentru evitarea riscului de accidente rutiere grave şi crearea de blocaje în trafic de către autovehiculele de mare tonaj, cât şi pentru a permite utilajelor DRDP Constanţa să intervină.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.