Circulaţia rutieră pe podul Giurgiu-Ruse va fi restricţionată marţi dimineaţă, pe ambele sensuri, pentru efectuarea unor măsurători geodezice de către o firmă specializată în topografie din Bulgaria, anunţă Poliţia de Frontieră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, traficul va fi blocat pe pod, pe ambele sensuri, în intervalele orare 9.30-9.50 şi 11.00-11.20, în acest timp maşinile fiind oprite în zonele adiacente Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu, până la momentul reluării traficului.

Poliţia de Frontieră mai spune că ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile pentru fluidizarea traficului, fiind utilizate la maximum infrastructura punctului de frontieră şi artele disponibile pentru efectuarea controlului la intrarea şi ieşirea din ţară.

Reprezentanţii Poliţiei de Frontieră recomandă consultarea aplicaţiei „Trafic Online” de pe site-ul instituţiei, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.