Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat că trebuie finalizate negocierile în sistemul sanitar, chestionat dacă majorările promise pentru personalul auxiliar din Sănătate vor fi de 15 sau 20%. Şeful Executivului a adăugat că nu a susţinut niciodată această „abordare comunistă” ca totul să fie tratat pe pauşal, deoarece oamenii sunt diferiţi, unii muncesc mai mult, alţii îşi fac mai bine treaba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În ceea ce priveşte negocierile în sistemul sanitar, lăsaţi-ne să le finalizăm. Cred că în primul şi în primul rând, dânşii trebuie să vadă în discuţiile cu membrii sindicali, cu întreaga familie ocupaţională, unde sunt inechităţile pe care trebuie să le echilibreze”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre majorările promise personalului auxiliar din Sănătate, dacă e vorba despre un procent de 15 sau 20%, vineri la Baia Mare.

Liderul PSD a mai precizat că nu a susţinut niciodată o abordare comunistă, pe pauşal şi a subliniat că oamenii sunt diferiţi, doar comunismul ne-a vrut pe toţi la fel.

„Niciodată nu am susţinut această abordare comunistă – pauşal. Cred că anumiţi oameni îşi fac treaba mai bine, anumiţi oameni muncesc mai mult, anumiţi oameni au un loc de muncă mai încărcat, o altă presiune, unii sunt mai determinaţi. Suntem diferiţi. Numai comunismul ne-a vrut pe toţi la fel”, a completat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.