Douăzeci şi două de persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici din judeţul Bistriţa-Năsăud au fost confirmate cu COVID 19. 18 dintre bolnavi sunt beneficiari ai centrului, restul fiind angajaţi, respective infirmiere şi bucătăreasa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”22 persoane de la Centrul Rezidenţial pentru Vârstinici "Sfinţii Zaharia şi Elisabeta" din Maieru au fost diagnosticate cu CoVid-19. Printre acestea se numără 18 beneficiari, trei infirmiere şi bucătăreasa. Toate aceste persoane diagnosticate cu CoVid-19 au fost transferate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa pentru a primi îngrijiri specifice.”, a transmis, sâmbătă, Prefectura istriţa-Năsăud.

Sursa citată a precizat că cele trei persoane, beneficiari ai centrului pentru vârstnici care au avut rezultate negative la testarea pentru Coronavirus, au fost transferate într-un apartament pus la dispoziţie de Primăria Maieru, pentru a se efectua dezinfecţia la centru.

Prefectura a mai precizat că, în urma anchetei epidemiologice, au fost izolaţi contacţii persoanelor infectate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.