Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a explicat joi altercaţia avută cu primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, lider interimar al PSD Bucureştil care a decis să-i retragă sprijinul politic, spunând că, în faţa lipsei de argument juridic, acesta l-a lovit în zona feţei cu o sticlă cu apă, admiţând totodată că între ei a avut loc o bătaie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În faţa lipsei de argument juridic, în contradictoriu cu mine pe elemente de drept şi de statut, a înţeles să arunce în mine cu o sticlă plină cu apă, lovindu-mă în zona feţei. Cu siguranţă a trebuit să reacţionez, mi se pare că am reacţionat fără să mă temperez, în sensul în care m-am apărat. A ieşit o încrâncenare din care fiecare a înţeles ce a vrut. Da, au fost violenţe. Nu vreau să-l fac de râs pe domnul preşedinte interimar, l-am rugat să depăşim ziua de astăzi şi să nu ne facem de râs, dar a continuat cu presiunile", a relatat Bădulescu, care  a admis, răspunzâmd unei întrebări, că "mai pe româneşte" a fost bătaie.

El a prezentat propria variantă privind modul în care s-a ajuns la acest conflct.

"Aşa cum ştiţi, de duminică a început această procedură de retragere a sprijinului politic, nici dânşii nu ştiu ce vor. În concret, astăzi, având în vedere decizia de ieri şi a faptului că i-am demonstrat (lui Gabriel Mutu, n.r.), deşi argumentele dumnealui au rămas undeva în spate, faptul că nu mi s-a permis accesul pentru a-mi susţine cauza, colegii de la organizaţia PSD Bucureşti au înţeles să nu susţină demersul dumnealui de a semna iniţiativa depusă în plenul şedinţei (n.r. - de a fi schimbat din funcţie caa urmare a retragerii sprijinului politic)", a spus Bădulescu.

El a susţinut că între consilierii generali PSD există un grup restrâns care susţin această cauză, motivaţi de anumite interese, motiv pentru care, îngrijorat de faptul că nu reuşeşte să izbutească cu instrumentele avute în CEx, Mutu s-a gândit să vină să facă presiune pe consilierii generali, astfel încât să semneze iniţiativa depusă la Consiliu.

"Deşi s-a explicat că nu este conform legii care reglementează activitatea pentru astfel de situaţii, dumnealui a avut acea intervenţie atipică, care a denotat de fapt disperarea unui preşedinte de organizaţie care înţelege să depăşească orice limită democratică în astfel de situaţii, în interiorul camerei de grup, acesta a început să facă presiuni asupra consilierilor generali, arătându-le acea hotărâre goală de rezultat, disperat după analiza de aseară a continuat explicând că este obligatoriu să susţină ceea ce el vrea", a declarat Aurelian Bădulescu, explicând cum s-a ajuns la bătaie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.