Centrul Infotrafic avertizează că plouă torenţial pe A2 Bucureşti – Constanţa, iar în zona localităţilor Cernica şi Fundulea este apă pe carosabil, existând pericol de acvaplanare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră - 11:30, plouă torenţial pe tronsonul kilometric 20 (comuna Cernica, jud. Ilfov) – 35 (oraşul Fundulea, jud. Călăraşi) al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa, carosabilul este acoperit cu apă şi există pericol de acvaplanare.”, a transmis Infotrafic.

Poliţiştii cer şoferilor să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză deosebit de redusă, să folosească luminile de întâlnire şi fiecare manevră să fie efectuată numai după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de accidente rutiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.