Trei autoturisme în care se aflau trei copii şi opt adulţi au rămas blocate, duminică, pe un drum forestier din Judeţul Argeş. Maşinile nu au mai putut înainta din cauza nivelului crescut al Râului Cernat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În comuna Nucşoara, câteva autoturisme au rămas blocate pe un drum forestier, nu se mai pot întoarce din cauza nivelului crescut al apei, Valea Râului Cernat”, a transmsi, duminică, ISU Argeş.

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-a intervenit cu un buldoexcavator de la SVSU Nucşoara. Acesta a degajat pământul, pietrele şi crengile aduse de apă pe drum în urma ploilor abundente din ultima perioadă.

Pompierii au precizat că a fost vorba de 3 autoturisme, în care se aflau trei copii şi opt adulţi. Aceştia au aştept ca drumul să fie din nou practicabil.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.