Aproximativ 20 de maşini, între care şi un microbuz cu nouă persoane, au rămas blocate, vineri dimineaţă, pe Autostrada A2, la ora transmiterii acestei ştiri, autovehiculele fiind escortate în coloană de către poliţişti, cu ajutorul unui echipaj de deszăpezire, până la o ieşire de pe autostradă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Microbuzul în care se află nouă persoane a rămas blocat, vineri dimineaţă, într-o parcare de pe Autostrada A2, la kilometrul 75, potrivit comisarului-şef din IGPR, Ramona Dabija.
 
Acesta a fost preluat de către poliţişti, împreună cu alte aproximativ 20 de autoturisme care se aflau în aceeaşi situaţie, toate autovehiculele fiind transportate în coloană către ieşirea de pe autostradă, la kilometrul 88.
 
Coloana este însoţită de un utilaj de deszăpezire care curăţă şoseaua pentru ca autoturismele să poată înainta, potrivit sursei citate.
 
Autostrada A2 a fost închisă, vineri dimineaţă, din cauza viscolului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.