Aproximativ 20.000 de locuitori din Sebeş, judeţul Alba, au rămas, duminică, fără apă potabilă din cauza unei defecţiuni la o conductă de alimentare veche în care a apărut o fisură, echipele de intervenţie ale companiei de apă încercând să remedieze avaria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sebeş, Nadia Mitrea, a declarat, duminică, pentru News.ro, că defecţiunea a fost semnalată în cursul dimineţii, iar ulterior echipele de intervenţie ale societăţii de apă au decis să întrerupă alimentarea municipiului Sebeş pentru a putea remedia avaria.

”La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale companiei APA CTTA Sebeş şi ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constat o fisură la îmbinarea între o vană montată la începutul lunii noiembrie şi conducta de azbociment învechită. Pentru a facilita intervenţia, a fost necesară dispunerea măsurii de oprire a alimentării cu apă, iar aceasta afectează întregul oraş”, a spus Nadia Mitrea.

Potrivit acesteia, sunt afectaţi aproximativ 20.000 de locuitori din Sebeş, respectiv populaţia care locuieşte în oraş fără cea din localităţile aparţinătoare.

Nadia Mitrea a mai spus că administraţia locală a început în acest an un studiu amplu prin care să stabilească investiţiile pe care le va realiza în următorii ani pentru înlocuirea reţelelor de apă, canalizare şi ape pluviale vechi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.