Furnizarea apei potabile în municipiul Sebeş a fost reluată, duminică seară, după ce defecţiunea survenită la una dintre conductele vechi de alimentare a fost remediată, aproximativ 20.000 de oameni fiind afectaţi timp de peste cinci ore de această avarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Sebeş, Nadia Mitrea, a declarat, pentru News.ro, că defecţiunea produsă la reţeaua de alimentare cu apă a municipiului a fost remediată, duminică seară, fiind reluată totodată şi furnizarea apei potabile către populaţie.

Nadia Mitrea a spus că aproximativ 20.000 de locuitori din Sebeş au fost afectaţi timp de peste cinci ore de această avarie.

Aproximativ 20.000 de locuitori din Sebeş au rămas, duminică, fără apă potabilă din cauza unei defecţiuni la o conductă de alimentare veche în care a apărut o fisură.

Defecţiunea la reţeaua de alimentare cu apă a fost semnalată în cursul dimineţii, iar ulterior echipele de intervenţie ale societăţii de apă au decis să întrerupă alimentarea cu apă a municipiului Sebeş pentru a putea remedia avaria.

La faţa locului s-au deplasat echipele de intervenţie ale companiei APA CTTA Sebeş şi ale Serviciului Public Administrarea Patrimoniului, care au constat o fisură la îmbinarea între o vană montată la începutul lunii noiembrie şi conducta de azbociment învechită, iar pentru a facilita intervenţia, a fost necesară oprire alimentării cu apă.

Administraţia locală din Sebeş a început în acest an un studiu amplu prin care să stabilească investiţiile pe care le va realiza în următorii ani pentru înlocuirea reţelelor de apă, canalizare şi ape pluviale vechi. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.