Cinci puncte de trecere a frontierei pe graniţa de vest şi pe cea de sud a României sunt aglomerate, duminică după-amiază, pe arterele de intrare în ţară. Cel mai mult aşteaptă persoanele care intră în România dinspre Bulgaria pe la punctul de trecere Vama Veche, unde sunt deschise două artere şi timpul de aşteptare este de aproape două ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pe graniţa de sud, persoanele care intră în ţară pe la Vama Veche aşteaptă 100 de minute, fiind deschise două artere, conform site-ului Poliţiei de Frontieră. 
 
Şi la punctul de trecere de la Negru Vodă timpul de aşteptare este mare, de o oră, fiind deschisă o arteră pe sensul de intrare în ţară. 
 
La Giurgiu, autoturismele care intră în România aşteaptă, duminică după-amiază, 10 minute, fiind deschise şapte artere. 
 
Pe graniţa cu Ungaria, la Punctul de trecere Nădlac II timpul de aşteptare pentru autoturismele care intră în ţară este de o oră şi jumătate, deşi sunt deschise, conform Poliţiei de Frontieră, opt artere şi două staţii mobile, în timp ce la Petea şi Urziceni se aşteaptă o oră la intrarea în România.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.