Atleta Joan Chelimo Melly, legitimată la Dinamo Bucureşti, a câştigat, duminică, semimamaratonul de la Paris, stabilind şi un nou record naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joan Chelimo Melly a încheiat cursa de 21,097 km, de la Harmonie Mutuelle Semi de Paris, cu timpul de o oră 6 minute şi 58 de secunde, potrivit organizatorilor.

”Calificată la Jocurile Olimpice din această vară, unde va alerga maratonul, Joan Chelimo Melly a câştigat astăzi prestigiosul semimaraton de la Paris, spulberând totodată şi recordul naţional al României în această probă”, a transmis Dinamo Bucureşti, clubul la care este legitimată sportiva antrenată de Carol Şanta.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit FR Atletism, recordul naţional la semimaraton era deţinut, din 2006, de Constantina Tomescu Diţă, care încheia cursa de la Chicago cu timpul de o oră 8 minute şi 7 secunde.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.