Jucătorul Andrei Dragu, originar din Târgu Jiu, a semnat un contract pe 2 ani şi jumătate cu FCU Craiova 1948, el fiind transferat de la FC Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Născut pe 7 octombrie 1999, Andrei are 24 de ani şi o înălţime de 1.71 metri. Andrei Dragu este un jucător de picior stâng care poate evolua atât ca fundaş stânga, dar şi ca mijlocaş stânga şi dreapta.
 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Andrei are 110 meciuri în primele două ligi din România, iar în sezonul actual a evoluat pentru echipa FC Botoşani în 18 partide în SuperLiga şi Cupa României.
 
Andrei Dragu va purta tricoul cu numărul 7.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.