Federaţia Română de Ciclism a anunţat, marţi seară, că Tribunalul Antidoping al Uniunii Intrenaţionale de Ciclism a pronunţat o decizie de suspendare a sportivului Vlad Dascălu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tribunalul l-a găsit pe Vlad vinovat de încălcarea regulilor anti-doping, respectiv trei abateri la declararea locaţiei într-un interval de 12 luni, impunându-i o perioadă de suspendare de 17 luni.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
În conformitate cu prevederile Codului Mondial Anti-Doping şi a Regulilor UCI Anti-Doping, perioada de suspendare începe din ziua notificării deciziei, în acest caz, 21 mai 2024, fiind valabilă până la 20 octombrie 2025.
 
Decizia poate fi atacată la Curtea de Arbitraj Sportiv (TAS) în termen de o lună.
 
Federaţia Română de Ciclism a ţinut să precizeze că nu este vorba despre un caz de doping şi că nu se poate implica în caz, în afară de susţinerea morală a lui Vlad.
 
În urma deciziei UCI, Vlad Dascălu nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Paris.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.