Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, marţi seară, de autorităţile din judeţul Bistriţa-Năsăud, în urma unui accident rutier în care au fost implicate opt persoane. Un tânăr de 16 ani, care conducea un autoturism pe un drum forestier, a murit, iar alţi şapte au fost transportaţi la spital, după ce autovehiculul s-a răsturnat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”Din primele date, un autoturism care circula pe un drum de exploatare forestieră care face legătura între Petriş şi Dealul Negru, condus de un tânăr de 16 ani din Bistriţa, s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tânărului de 16 ani şi rănirea altor şapte persoane care se aflau în autoturism”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.
 
UPDATE - ”Echipajele de intervenţie intervenţie au găsit la locul solicitării 9 persoane, dintre care 8 au fost implicate în accidentul rutier soldat, din păcate, cu decesul unui tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani, găsit cu leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.
 
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud
FOTO: ISU Bistriţa-Năsăud

Celelalte persoane implicate în accidentul rutier au fost preluate de echipajele medicale, stabilizate şi duse la UPU SMURD Bistriţa. Astfel, echipajul de terapie intensivă mobilă a preluat o victimă în vârstă de aproximativ 17 ani, în cod roşu, un echipaj aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud - o victimă de sex masculin, 17 ani, cod galben, iar un echipaj de prim ajutor SMURD - o victimă, sex feminin, în vârstă de 17 ani, cod galben.

De asemenea, autospeciala de transport victime multiple a preluat două victime de sex masculin, 17 ani, cod verde, o victimă de sex masculin, 19 ani, cod verde, respectiv o victimă de sex masculin, cod galben.

”A noua persoană găsită la locul accidentului a fost persoana care a acordat primul ajutor victimelor, respectiv a solicitat intervenţia echipajelor de specialitate. ISU Bistriţa-Năsăud a pus la dispoziţie un microbuz pentru transportul de la UPU SMURD Bistriţa la locul accidentului a personalului unităţii medicale: 3 medici şi 2 asistenţi medicali. Planul Roşu de Intervenţie pentru judeţul Bistriţa-Năsăud a fost dezactivat la ora 21.35”, a precizat sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul rutier s-a produs în localitatea Petriş. 

Potrivit IGSU, din primele informaţii, în accident ar fi implicate 9 persoane, dintre care 6 copii. 
 
”Un adult este inconştient. La caz au fost direcţionate două echipaje SMURD (terapia intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor), autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud. La nivelul judeţului Bistrita-Nasaud a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis, la rândul său, ISU Bistriţa-Năsăud.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.