Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, afirmă, marţi seară, că E-factura ”va consolida eforturile de a proteja bugetul public”, fiind o metodă de a verifica tranzacţiile financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E-factura este un instrument în care am mare încredere că va consolida eforturile noastre de a proteja bugetul public şi de a asigura o concurenţă echitabilă între contribuabili. Este o metodă prin care ne asigurăm că tranzacţiile respectă reglementările fiscale şi nu sunt supuse manipulărilor frauduloase”, a scris, marţis eară, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Marcel Boloş precizează că, prin impunerea facturării electronice, ”eliminăm riscul utilizării facturilor false sau duplicate, deoarece fiecare tranzacţie este înregistrată în mod unic”.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Ministrul a distribuit pen Facebook Ghidul realizat de specialiştii ministerului şi care răspunde tuturor întrebărilor primite de-a lungul timpului.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.