Trei persoane au fost rănite, duminică după amiază, după ce autoturismul în care se aflau şi care circula pe Valea Oltului, a derapat, a ieşit de pe şosea şi a plonjat într-o baltă, rămânând răsturnat pe o parte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc în localitatea Brezoi, din judeţul Vâlcea, pe drumul naţional 7. 
Şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a derapat, a ieşit de pe şosea pe un pod şi a căzut în balta Proieni, rămânând răsturnat pe o parte. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Şoferul şi doi pasageri au reuşit să iasă singuri din autovehicul. Toate cele trei victime au suferit multiple contuzii şi au intrat hipotermie, fiind preluate de ambulanţe pentru a duse la compartimentul de primiri urgenţe al spitalului din localitatea Brezoi.
La locul accidentului au intervenit pompierii din Vâlcea cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare,  o autospecială de descarcerare, alături de ambulanţe aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vâlcea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.