Soţia preşedintelui Iohannis, Carmen, a postat, duminică seară, o nouă fotografie de profil pe Facebook. Ea apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României. În fundalul imaginii, pare a fi preşedintele Iohannis care stă de vorbă cu mai multe persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţia preşedintelui Iohannis, Carmen, şi-a actualizat duminică seară fotografia de profil pe contul oficial de Facebook.

Soţia preşedintelui apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Carmen Iohannis, îmbrăcată în geacă şi pantaloni lungi, zâmbeşte, iar în fundal, cu spatele la cel care a realizat fotografia, pare a sta preşedintele Klaus Iohannis. Acesta pare că discută cu mai multe persoane.

Majoritatea celor care au adăugat comentarii la postare au felicitat-o pe soţia preşedintelui, dar o persoană a scris: ”Felicităriiiii.... dar domnul.... de ce stă cu spatele?”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.