Pompierii din judeţul Hunedoara au intervenit, sâmbătă, pentru îndepărtarea unor copaci care au căzut în urma unor rafale puternice de vânt. Un copac a căzut pe acoperişul unei case, la Petroşani, iar un altul stătea să cadă peste intrarea într-un restaurant de lângă Parcul Cetăţii Deva. Judeţul se află sub avertizare meteo cod galben de instabilitate atmosferică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

6 iunie - Maratonul Energiei
”Pompierii Detaşamentului Petroşani au intervenit, în urmă cu puţin timp, pentru degajarea unui copac de mari dimensiuni care a căzut pe acoperişul unei case. Copacul s-a rupt în urma unei rafale puternice de vânt, iar tulpina şi crengile desprinse au distrus partea de acoperiş de deasupra camerelor de locuit. Pompierii au intervenit cu o autoscară şi au eliberat acoperişul, iar în urma intervenţiei a fost eliminat pericolul ca şi alte părţi ale copacului să se prăbuşească pe construcţie”, a transmis ISU Hunedoara.
 
Tot sâmbătă, aproape simultan, pompierii din Deva au intrevenit pentru îndepărtarea unui copac care, din cauza vântului, s-a rupt, existând pericolul să cadă peste scările şi poarta de intrare ale unui restaurant de lângă Parcul Cetăţii din Deva. 
 
”De asemenea, un echipaj de pompieri ai detaşamentului Hunedoara a intervenit, în jurul orei 15.00, pentru degajarea unor copaci care au căzut peste firele de curent din satul Gânţaga, comuna Bretea Română. Copacii s-au rupt din cauza rafalelor de vânt. Intervenţia de aici este în desfăşurare”, a precizat ISU Hunedoara.
 
Judeţul Hunedoara se află sâmbătă, până la ora 18.00, sub avertizare meteo cod galben de instabilitate atmosferică. Începând de la ora 18.00 a fost transmisă o avertizare cod portocaliu, pentru acest judeţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.