Arsenal Londra comercializează de luna trecută tricouri prin care este omagiat sezonul fără înfrângere 2003/2004 all echipei londoneze. Însă tricoul, vândut cu aproape 130 de euro, are o eroare de design care a fost observată de suporteri, astfel că a fost retras de la vânzare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sezonul 2003/2004, Arsenal a câştigat titlul înregistrând 26 de victorii şi 12 remize. 20 de ani maia târziu, clubul a vrut să omagieze succesul de atunci cu un tricou special.

Adidas a inserat pe tricou, în ordine cronologică, victoriile şi remizele din sezonull 2003/2004, reprezentate prin literele D (draw – egal) şi W (win – victorie). Însă suporterii au observat că în loc de 38 de meciuri, pe tricou sunt reprezentate doar 32. Lipsesc două remize, cu Portsmouth şi Birmingham, şi patru victorii.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Potrivit The Sun, clubul londonez şi-a recunoscut eroarea, în corespondenţa cu fanii care au comandat tricoul, a precizat că respectivele comenzi sunt anulate şi banii returnaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.