Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins de poliţiştii din Braşov în timp ce conducea un autovehicul având o concentraţie de 1,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, aflându-se, în acelaşi timp, sub influenţa substanţelor stupefiante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Şoferul a fost oprit de către poliţiştii de la Serviciul Rutier Braşov pe drumul judeţean 103A, în zona localităţii Tărlungeni. 
 
"Procedându-se la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 1,87 mg/l alcool pur. De asemenea, la testarea tânărului cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cannabis”, informează, vineri, Poliţia judeţeană Braşov.
 
Şoferul a fost dus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei substanţei psihoactive în organism. 
 
Pe numele său poliţiştii au deschis dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ancheta fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, urmând a se propune soluţie legală la finalizarea cercetărilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.