Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi, după şedinţa de Guvern, că spitalele regionale ar trebui să fie gata până la finalul lui 2026, 2027 şi important este că proiectele pentru două dintre ele au început, respectiv pentru Cluj şi Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Spitalele regionale ar trebui să fie gata până la finalul lui 2026, 2027, important este că proiectele pentru două dintre ele au început”, a spus ministrul, arătând că a avut o întâlnire, zilele trecute, cu proiectanţii, pentru Spitalul regional Iaşi şi Spitalul regional Cluj. 

”După discuţiile cu ei, chiar încearcă să reducă dacă se poate termenul de execuţie al proiectului, astfel încât în trimestrul doi al lui 2023 să avem proiectele gata şi să se poată organiza licitaţiile pentru construcţia spitalelor”, a mai afirmat Rafila, adăugând că licitaţia pentru proiectarea Spitalului Regional Craiova va fi finalizată în lunile de vară, iulie sau august. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.