O navă a Navrom Delta a fost pusă la dispoziţia Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea pentru transportul refugiaţilor ucraineni care ajung la Isaccea, aceasta urmând să fie folosită pentru curse până la Galaţi şi retur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"O navă de pasageri a fost pusă la dispoziţia ISU Tulcea în vederea preluării cetăţenilor ucraineni din Punctul de Trecere a Frontierei Isaccea. Începând de joi, 17 martie, ora 14.00, nava pasager Deltaexpres 1, ce aparţine Navrom Delta, se află acostată la Isaccea în vederea efectuării curselor speciale pe relaţia Isaccea-Galaţi şi retur”, a transmis, vineri, Prefectura Tulcea. 
 
Sursa citată a menţionat că nava tip catamaran va prelua grupuri compacte care vor fi transportate pe ruta Isaccea – Galaţi, după efectuarea formalităţilor de intrare în ţară.
 
Nava, care are o capacitate de 150 de pasageri, poate fi folosită şi ca loc de preluare şi pregătire a grupurilor care ajung în zona Isaccea.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.