Un scandal între un medic şi o femeie care l-a acuzat că nu i-a tratat corespunzător nepotul, în vârstă de patru ani, a avut loc la Spitalul Judeţean Brăila, fiind solicitată intervenţia poliţiştilor. Femeia a fost amendată cu 2.500 de lei, dar în acest caz se fac cercetări şi pentru purtare abuzivă, femeia reclamând că a fost jignită şi agresată de medic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Brăila, poliţiştii au fost sesizaţi luni în jurul prânzului, de către personalul medical al unui spital din municipiu, despre faptul că într-un cabinet s-ar afla o persoană care are un comportament recalcitrant. Acolo a fost identificată o femeie, în vârstă de 49 de ani, din Brăila, aceasta fiind amendată cu amendă în valoare de 2.000 de lei conform Legii nr. 61/1991 şi cu amendă în valoare de 500 de lei potrivit Legii nr. 55/2020.

LA rândul său, femeia a reclamat că ar fi fost jignită şi agresată de doctorul care urma să-i consulte nepotul. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt.

Pe filmarea apărută pe o reţea de socializare se vede cum femeia, însoţită de copilul de 4 ani, intră în cabinetul medicului şi îi aduce acestuia diverse acuzaţii cum că ar fi "nesimţit" şi "criminal", că ar fi luat bani în cabinetul privat şi nu a tratat corespunzător copilul, pe care l-ar fi supus mai multor intervenţii chirurgicale.

Pe aceeaşi filmare se vede apoi cum femeia care vociferează este bruscată de medic care o prinde de gât  şi o împinge la perete, fiind apoi îndepărtat de celelalte cadre medicale aflate în cabinet şi de agentul de pază.

Ulterior în cabinet ajung şi poliţiştii care discută cu părţile implicate şi o conduc pe femeie afară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.