Trei tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani au fost răniţi, fiind transportaţi la spital, după ce autoturismul în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat într-o curte, în localitatea prahoveană Râfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc pe un drum judeţean, în apropierea municipiului Ploieşti 
„Un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea autoturismul  pe DJ 101 D, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în interiorul unei curţi”, informează Poliţia judeţeană Prahova. 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
În autoturismul răsturnat se aflau cinci persoane, iar două dintre ele au rămas încarcerate.
Conform datelor furnizate de oficialii ISU Prahova, cei doi pasageri încarceraţi – o adolescentă de 16 ani şi o tânără de 20 de ani – au fost scoase din autoturism fiind conştiente şi transportate la spital. Ambele au suferit traumatisme cranio-faciale, iar femeia de 20 de ani are şi o fractură la braţul stâng. 
O a treia victimă, în tânăr de 18 ani, a fost de asemenea dus la spital, după ce a suferit un traumatism la mâna stângă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.