Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Vasile Dîncu a precizat că nu consideră că vor fi probleme în legătură cu discuţiile asupra miniştrilor propuşi în viitorul Guvern, iar social-democraţii vor decide persoanele nominalizate în funcţie de ministerele care vor reveni partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În funcţie şi de ministerele care vor reveni PSD, vom hotărî cu toţii. Nu există nicio hotărâre pentru cineva care să fie în mod obligatoriu prezent acolo. Ne-am gândit prima dată la un principiu care va trebuie să fie cel al experienţei. Noi am hotărât din PSD că vom pune oameni cu experienţă în aceste guverne, că încercăm să dăm ce avem mai bun în fiecare funcţie. Dar în funcţie şi de ministerele care vor reveni PSD vom hotărî cu toţii. Nu există nicio hotărâre pentru cineva care să fie în mod obligatoriu prezent acolo”, a afirmat Vasile Dîncu, luni la sediul PSD.

Întrebat dacă vor fi probleme cu privire la numele miniştrilor care vor fi propuşi între cele două partide, în contextul în care există ceva tensiuni între PNL şi PSD legate de programul de guvernare, Dîncu a răspuns: „Nu cred că vor fi probleme”.

„Cu siguranţă şi noi s-ar putea să avem mai mulţi candidaţi, dar vom hotărî împreună cu toţii. Nu cred că vom avea problemă în alegerea oamenilor. Mai greu este cu programul de guvernare pentru că trebuie să aduci mai multe tendinţe la un loc”, a completat social-democratul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.