Patru focare de COVID-19 au apărut în unităţi medicale din judeţul Iaşi, cele mai multe cazuri - zece - înregistrându-se la Spitalul "Sfântul Spiridon" din municipiul Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a anunţat, joi, apariţia a patru focare de COVID în judeţ, cele mai multe cazuri fiind înregistrate la Spitalul "Sfântul Spiridon", unde zece cadre medicale de la Secţia de terapie intensivă au fost depistate pozitiv.

La Spitalul de psihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Pădureni Grajduri sunt nouă persoane cu COVID, respectiv patru cadre medicale şi cinci pacienţi.

Angajaţii unităţii au fost izolaţi la domiciliu şi monitorizaţi de către medicii de familie, în timp ce pacienţii au fost izolaţi într-un spaţiu separat.

Un alt focar a fost înregistrat la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iaşi, în cadrul laboratorului de cardiologie intervenţională, unde şase cadre medicale au fost infectate.

De asemenea, la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Hârlău au fost depistaţi pozitiv trei angajaţi.

În toate cele patru cazuri s-a decis dezinfectarea spaţiilor.

Până joi, în judeţul Iaşi s-au înregistrat 65.321 cazuri de COVID, din care 579 au fost semnalate în ultimele 24 de ore.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.