Prima TV va transmite, începând cu 18 septembrie, meciuri din Liga 1, iar comentariul va fi asigurat de câte o vedetă a postului de televiziune şi de un comentator cunoscut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru prima sâmbătă, de la ora 20:00, când vor începe confruntarea FCU Craiova 1948 şi FCSB, în studio se vor afla pentru a comenta partida Dragoş Pătraru, realizatorul şi prezentatorul emisiunii „Starea naţiei”, şi Bogdan Cosmescu.

Partida de sâmbătă este importantă pentru Adrian Mutu, antrenorul oltenilor, care trebuie să o câştige pentru a-şi păstra locul pe bancă. FCSB vine după o victorie împotriva Dinamo.

Pătraru, care a activat o bună perioadă în presa sportivă, a transmis: „Practic, la cum arată acum fotbalul românesc, e posibil să fiu supracalificat pentru postul de comentator, dat fiind că multe dintre meciurile de liga a patra la care am asistat ca jurnalist erau mult peste ce arată unii dintre aceşti băieţi care se cred fotbalişti, dar care pot fi puşi sub acuzare uşor pentru port ilegal de echipament sportiv”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.