Birourile electorale din judeţul Timiş au anunţat, miercuri seară, noi candidaturi, astfel că zece candidaţi s-au înscris pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara şi şapte pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Biroul Electoral Municipal a publicat miercuri o nouă hotărâre în care a aprobat cea de-a zecea candidatură pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara. Este vorba despre Florin Jianu - Partidul Alianţa Naţional Ţărănistă.
 
Şi Biroul Electoral Judeţean a publicat miercuri o nouă hotărâre prin care a aprobat candidatura lui Nelu Balaş - Partidul Naţional Conservator Român - pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş.
 
Cele două firmaţiuni au şi liste de candidaţi pentru Consiliul Local Timişoara, respectiv Consiliul Judeţean Timiş.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit datelor publicate de Birpul Electoral Municipal Timişoara, la finalul perioadei de înregistrare a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, pentru funcţia de primar al Timişoarei s-au înscris doi candidaţi independenţi şi şapte reprezentanţi ai unor formaţiuni politice ori alianţe politice electorale.
 
Pentru funcţia de primar al municipiului Timişoara s-au înscris:
 
Marian Constantin Vasile - independent
Cristian Moş - independent 
Nicolae Robu - Alianţa Electorală PSD-PNL
Raul Olajos - REPER
Ana Baş Marcela - S.O.S. România 
Dominic Fritz - Alianţa Timişoara Unită USR-PMP-Forţa Dreptei-UDMR
Dumitru Moroianu - Partidul România Mare
Daniel Marius Coraş - Partidul România Puternică
Ilie Sîrbu - AUR
 
Partidele politice şi alianţele electorale au depus şi liste de candidaţi la Consiliul Local Timişoara. În plus, au mai depus doar liste de candidaţi la Consiliul Local Timişoara si PUSL şi Partidul Patrioţilor.
 
La Consiliul Judeţean Timiş, pentru funcţia de preşedinte, s-au înscris şase candidaţi din partea unor formaţiuni politice, ori alianţe politice electorale, potrivit datelor publicate de Biroul Electoral Judeţean Timiş.
 
Pentru functia de preşedinte al Consiliului Judeşean Timiş s-au înscris:
 
Adrian Vasile Iacob - AUR
Alin - Adrian Nica - Alianţa Dreapta Unită USR-PMP-Forţa Dreptei
Ovidiu - Daniel Szime - Partidul România Puternică
Marian Mayer - Partidul România Mare
Alfred - Robert Simonis - Alianţa PSD-PNL
Glad Simuţ - Partidul S.O.S. România
 
Partidele politice şi alianţele politice electorale au depus şi liste de candidaţi pentru funcţia de consilier judetean. De asemenea, liste de candidaţi pentru funcţia de consilier judeţean au mai depus: Partidul Patrioţilor, PUSL, REPER şi UDMR.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.